Sâmbătă seara, trei maşini distruse într-un incendiu în Piteşti, pe strada Eremia Grigorescu. Focul a izbucnit la unul dintre autovehicule şi s-a extins la celelalte două. 

Trei mașini distruse într-un incendiu, la Pitești! Două dintre autoturisme au fost distruse complet, cel de-al treilea parţial.

„Am fost solicitați în această seară, să intervenim în Pitești, pe strada Eremia Grigorescu cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. A izbucnit un incendiu la un autoturism parcat și s-a propagat la un alt autoturism, din față, prin intermediul lichidelor combustibile care s-au scurs de la primul autovehicul.

A ars primul autoturism la compartimentul motor și habitaclul. La al doilea a ars partea din spate și elemente combustibile de la compartimentul motor și habitaclul. Alt autoturism aflat în apropiere de a fost deteriorat. Cauza incendiului este în curs de stabilire. Intervenţia a durat 30 de minute”, a declarat sublocotenent Ionuţ Tunaru, purtător de cuvânt la ISU Argeş. O persoană a necesitat îngrijiri medicale. Este vorba de proprietarul primei maşini la care a izbucnit incendiul.

Video: ISU Argeş