UPDATE-Deținutul a fost identificat pe un teren viran din comuna Albota. Pentru prinderea acestuia a fost efectuat uz de armă, fără a fi rănite persoane sau provocate pagube. Acum se află la audieri.

În această dimineaţă, evadatul a fost capturat. Florin Cristian Ioniţă de 24 de ani, deţinut la Penitenciarul Mioveni, a evadat miercuri, de la Centrul de Diagnostic şi Tratament Piteşti. A stat fugit o noapte.

Evadatul a fost capturat la Albota, comună limitrofă cu orașul Pitești. Existau informaţii că se ascunde în zonă. A fost încercuit, fiind prins de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Albota. În acest moment se află în custodia mascaţilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale Argeş. Urmează să fie dus la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş pentru audieri.

Florin Cristian Ioniță era încarcerat la Penitenciarul Mioveni de marți. Era condamnat la 2 ani și o lună închisoare pentru loviri și alte violențe. A evadat miercuri de la Centrul de Diagnostic și Tratament Pitești în timp ce se afla la un cabinet de radiologie, unde urma să-i fie făcute radiografii, fiind suspect de TBC.