Apariţie şocantă în centrul Piteştiului. Un bărbat care s-a autointitulat Războinicul a pornit în chiloţi prin centrul oraşului. Omul a traversat zona de la Primărie până la Prefectură, desculţ şi în pielea goală.

Războinicul în chiloți, a pornit prin prin centrul Piteștiului! Nu este o glumă ci o întâmplare petrecută luni, în centrul oraşului. Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Călineşti, purtând pe el doar chiloţi a mers cu pas grăbit de la Primăria Piteşti până la Prefectură. Cine ştie unde ar fi ajuns omul dacă nu ar fi fost oprit de un echipaj al Poliţiei Locale Piteşti?

Bărbatul le-a spus oamenilor legii că el este Războinicul şi trăieşte în pădure. De altfel era murdar din cap până în picioare de pământ. Cu toate că temperatura de afară era una scăzută (în jur de 12 grade) pentru o astfel de „vestimentaţie”, acesta nu dădea semne că ar suferi de frig.

Când a fost preluat de poliţiştii locali, bărbatul le-a spus cum se numeşte şi le-a mărturisit că a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sfânta Maria din Vedea. A fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş fiind transportat la Secţia de Psihiatrie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.