Deputatul Cătălin Rădulescu pus la punct în sectia de votare! A fost nevoit să plece

Face cum face şi revine în centrul atenţiei! Deputatul Cătălin Rădulescu pus la punct într-o secţie de votare din Piteşti. Parlamentarul a insistat să voteze într-o secţie la care nu era arondat, fiindu-i lene să se ducă la cea unde îşi are domiciliul.

Deputatul Cătălin Rădulescu pus la punct într-o secţie de votare, din Piteşti. Parlamentarul a mers în jurul prânzului să îşi exprime votul, la o secţie situată în Piteşti, unde nu îşi are domiciliul. Preşedinta secţiei l-a refuzat politicos, explicându-i că nu este legal. Cătălin Rădulescu, cunoscut şi drept „deputatul mitralieră” a insistat. Ba chiar i-a cerut imperativ preşedintei ca de faţă cu el să sune la BEJ şi să întrebe.

Pentru a evita neplăcerile, preşedinta i-a făcut hatârul şi a sunat, mai ales că deputatul susţinea sus şi tare că el nu crede că nu are voie să voteze pe liste suplimentare. Răspunsul a fost, aşa cum se ştia, negativ. Nu a putut să voteze acolo unde dorea, fiind nevoit să plece. În cele din urmă a mers la secţia la care era arondat, tot în Piteşti.