Performanţă greu de egalat! Un piteştean a ajuns de două ori în arest, în aceeaşi zi. El a fost eliberat de procuror într-un dosar dar a fost reţinut de poliţişti în altul…

De două ori în arest, în aceeaşi zi! Nici tânărului în cauză nu i-a venit să creadă, una ca asta!Tânărul de 24 de ani, s-a întors în celulă miercuri, în câteva ore după e o părăsise. Acesta a fost eliberat luna trecută din penitenciar. Marţi a furat un telefon mobil dintr-un taxi şi a fost reţinut pentru 24 de ore. Miercuri a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunerea de arestare preventivă. Procurorul a dispus controlul judiciar.

Citeşte şi: https://realitateadearges.net/hot-eliberat-din-penitenciar-s-a-intors-in-arest-dupa-un-furt/

Imediat cum i-a expirat ordonanţa de reţinere şi a părăsit arestul, a fost luat la audieri de poliţiştii Secţiei 3 Piteşti care îl aşteptau în curtea IPJ Argeş. Era suspect într-un dosar de furt din cartierul Trivale. Tânărul este bănuit că a spart două taxiuri şi a furat un telefon mobil şi o tabletă, lăsate la vedere. Pe numele piteşteanului a fost emisă o nouă ordonanţă de reţinere. Joi va fi dus, din nou, la Parchetul de lângă Judecătoria Piteşti. Rămâne de văzut ce decizie vor lua procurorii, în privinţa lui.