Poliţiştii Secţiei 4 Piteşti au prins un hoţ eliberat din penitenciar, care comisese un furt. Tânărul în vârstă de 24 de ani, s-a întors în arest mai repede decât se aştepta.

Hoţ eliberat din penitenciar s-a întors în arest după un furt comis în Piteşti. Marţi, tânărul de 24 de ani, a spart luneta unui autoturism parcat şi a furat un telefon mobil, lăsat de proprietar la vedere. La scurt timp, în timp ce mergea prin zona Gării de Sud, tânărul a fost văzut de o patrula a oamenilor legii care fuseseră sesizaţi de furt. Când au dat cu ochii de el, poliţiştii au oprit pentru a-l conduce la secţie. Individul fusese recunoscut de poliţişti. Se ştia că a fost eliberat de o lună din penitenciar. Suspectul a rupt-o la fugă fiind urmărit de oamenii legii care l-au prins, în cele din urmă.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, fiind acuzat de furt calificat. Se eliberase din penitenciar luna trecută, după ce a executat o condamnare de doi ani şi jumătate închisoare, tot pentru furt din maşini şi de maşini. Va fi prezentat miercuri, Judecătoriei Piteşti cu propunerea de arestare preventivă.