Criminal condamnat la 25 de ani închisoare! Și-a ucis soția și a făcut live pe Facebook

Tribunalul Argeș a dat sentința! Criminal condamnat la 25 de ani închisoare, după ce și-a ucis soția, în luna aprilie. Bărbatul a înjunghiat-o şi i-a dat foc. De faţă era şi fiul soţilor, în vârstă de 3 ani. Autorul a fugit şi a făcut live pe Facebook anunţând crima.

Criminal condamnat la 25 de ani închisoare! Și-a ucis soția și a făcut live pe Facebook! Tribunalul Argeş a dat sentinţa care nu este definitivă. În luna aprilie a acestui an, Doru Stoianof, de 34 de ani, din Ştefăneşti, judeţul Argeş a îngrozit ţara prin crima oribilă comisă. Bărbatul şi-a înjunghiat soţia în vârstă de 28 de ani, de mai multe ori, după care a turnat diluant pe ea şi i-a dat foc.

De faţă la atrocităţi a fost şi fiul celor doi, un băieţel în vârstă de 3 ani. Ţipetele disperate ale femeii au fost auzite de o vecină care a dat alarma. Între timp, Doru Stoianof îşi luase copilul şi fugise. Tânăra a fost dusă la spital dar nu a putut fi salvată.

Doru Stoianof nu a arătat vreun regret pentru ceea ce făcuse. Cu copilul lângă el în maşină, în timpul mersului, bărbatul a făcut live  pe Facebook câteva minute anunţând crima oribilă. A motivat că soţia voia să se despartă iar el a comis omorul din dragoste.

„Bă, nici nu vă trece prin cap ce-am făcut! Nu e de Live, e vorba să ascultaţi. Oricum, am dat de belea mare… De belea, belea mare! Şi asta nu mai e de rezolvat sau ceva! Aţi auzit? Nu mai e…! Aia contează! Când eşti gelos şi să iubeşti, băh. Adică, să iubeşti mai mult decât trebuie. Aia e.

Ce-am făcut, care m-auziţi, n-o să regret toată viaţa mea! Nu ştiu dacă îţi trece prin cap şi unde am putut să ajung. Să ascultaţi bine ce vă spun, că, când iubeşti pe cineva prea mult, nu e bine, nu e bine! O iei razna! Eu unul… aşa am făcut.

C-am iubit prea mult şi n-am suportat. Am iubit pe muierea mea, pe Lavinia, mult de tot şi o iubesc în continuare. Dar vorba aia! Toate are limită şi s-a terminat aşa, zic. S-a terminat urât de tot. M-am rugat de ea, «băi Lavinio, hai, băi, să ne împăcăm», că de-asta am plecat de acasă. Că nu ştie nimeni!

Am avut probleme cu ea. Am zis: «Hai, măi, să ne împăcăm, hai că există o soluţie, există ceva. Hai, mă, să facem». Băh, dar n-a vrut! N-a vrut! De ce n-a vrut, nu ştiu. Live, băi, live, nu mai se uită nimeni la live? Băi, se uită şi la mine cineva? Băi, fraţilor, care sunteţi şi care auziţi: am făcut o crimă! Din dragoste“.

Tribunalul Argeş a dispus pedeapsa. Criminal condamnat la 25 de ani închisoare! Doru Stoianof va trebui să achite şi daune morale şi fiului şi rudelor fostei soţii în valoare de 150.000 euro şi daune materiale de 24.000 lei cât a costat înmormântarea şi pomenile. Sentinţa poate fi atacată cu apel. Doru Stoianof se află încarcerat la Penitenciarul Mioveni.