Update-Exista pericol de explozie din cauza liniei de înaltă tensiune aflată în apropierea cisternei. La fața locului a sosit o altă cisternă. Se va lua în calcul și transvazarea combustibilului. Șoferul în vârstă de 48 de ani a suferit un atac de panică și excoriații la nivelul mâinilor, transmit reprezentanții ISU Argeș.

Pericol de explozie la kilometrul 120, la ieșirea de la A1 Pitești București, unde o cisternă plină cu motorină și benzină s-a răsturnat.

Pompierii argeșeni intervin cu 2 autospeciale de stingere, două autospeciale de descarcerare, autospeciala CBRN și o ambulanță SMURD la ieșirea de pe A1, la Bascov, unde o cisternă plină cu benzină și motorină s-a răsturnat. Șoferul a pierdut controlul volanului în curbă iar autovehiculul este răsturnat pe-o parte, pe șosea.  Nu sunt victime.

Cisterna este încărcată cu 33 de tone de combustibil, 20 de tone de benzină și 13 de motorină. Sunt scurgeri de benzină, pompierii încercând să oprească împrăștierea combustibilului pe carosabil.

Imagine

Traficul este blocat total pentru a fi asigurat un perimetru de siguranță la intervenție

Sursa: Realitatea de Arges