De duminică un barman dispărut este căutat de poliţişti, familie şi prieteni. Bărbatul în vârstă de 35 de ani, din Curtea de Argeş, nu răspunde la telefon şi nimeni nu l-a mai văzut. 

Barman dispărut de la Curtea de Argeş! Bărbatul a lucrat la un pub din localitate care a ars în cursul verii. A fost trimis în şomaj. Patronul a refăcut clădirea şi duminică şi-a chemat foştii angajaţi la o discuţie, urmând ca de luni să fie reluată activitatea. Bărbatul s-a dus la întâlnire şi atunci a fost văzut ultima dată. Nu s-a întors acasă, iar luni soţia a sesizat Poliţia. Bărbatul nu s-a dus nici la serviciu.

„În cursul zilei de 15 decembrie a.c., MUSTEA FLORIN-ALEXANDRU, de 35 de ani, a dispărut de pe raza municipiului Curtea de Argeş şi nu a revenit la domiciliu.

Semnalmente: 1,75 m înălţime, greutate 76 de kg, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt, faţă ovală, poartă barbă, prezintă semn particular, din naştere, de culoare roşie, în zona occipitală a capului.

Vestimentaţie la momentul plecării: pantaloni negri, geacă din piele neagră, tricou albastru, cămașă albastră, în dungi,  adidași negri, rucasac gri „, a anunţat Biorul de presă al IPJ Argeş.