VIDEO-Accident cu microbuz la Bascov. 7 persoane rănite, o femeie încarcerată

Update- La finalul intervenţiei, nouă persoane au ajuns la spital, opt bărbaţi şi o femeie. Aceştia au fost transportaţi la spital de către echipajele SMURD, ale Serviciului de Ambulanţă Argeş şi ambulanţa pentru transport de victime multiple, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. Asta după ce iniţial se anunţase că sunt şapte victime, doi dintre pasageri refuzând transportul la spital. 

Video-Duminică dimineață a avut loc un accident cu microbuz la Bascov, la ieșirea de pe A 1. Din cei 9 ocupanți, 7 sunt răniți. O femeie se afla în stare de inconștiență, încarcerată.

Accident cu microbuz la Bascov, duminică dimineață. În autoutilitară erau 9 persoane, inculzându-l pe șofer. Se pare că acesta rula cu viteză. La ieșirea de pe A1, într-o curbă deosebit de periculoasă nu a reuşit să efectueze virajul ţinând drumul drept. A izbit violent parapetul metalic. Maşina a sărit peste parapet şi a ajuns în câmp. Acolo, s-a oprit cu spatele într-un stâlp metalic de susţinere a firelor de înaltă tensiune.

O femeie a rămas încarcerată în microbuzul distrus atât în faţă cât şi în spate. A fost scoasă de pompierii de la descarcerare. Era inconştientă însă, cu semne vitale.Un bărbat a fost găsit de pompieri căzut pe câmp, având piciorul prins sub roata maşinii. Şi acesta fost eliberat din capcană tot de către pompierii. Şapte persoane au fost transportate la spital de echipajele SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Argeş. Altele două au refuzat transportul la spital. Poliţiştii se află la faţa locului pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

Foto: Info Trafic Piteşti

Video: ISU Argeş