UPDATE-Video-Vila distrusă de foc la Băiculești! Casa a ars ca o torță

Update- Casa a ars în totalitate, pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi. Pompierii au încheiat intervenţia în jurul orei 3.00 dimineaţa. Un echipaj a rămas a faţa locului pentru supraveghere, în cazul în care vântul ar fi reaprins scântei să se poate interveni rapid, până în jurul orei 8.00. Reprezentaţii ISU Argeş au stabilit că incendiul a fost provocat de aparate electrice lăsate sub tensiune.

Video-Incendiu devastator! O vilă a fost distrusă de foc la Băiculești, joi seară. La acestă oră, pompierii încă se luptă cu flăcările. Din nefericire, nimic nu mai poate fi salvat.

Vilă distrusă de foc la Băiculești, în județul Argeș. O casă cu parter, etaj și mansardă s-a făcut scrum după ce a luat foc. Patru echipaje de pompieri s-au deplasat la fața locului pentru a interveni, trei autospeciale cu apă și spumă și un camion cu rezervor de 4.000 de litri. Din nefericire, eforturile militarilor de a mai slava ceva au fost zadarnice. Imobilul, ce avea o suprafață de 200 de metri pătrați, a ars ca o torță. La această oră, militarii încă se  luptă cu flăcările. Partea de sus a vilei era construită din lemn ceea ce a făcut ca focul să se extindă cu repeziciune. Proprietarul era singur în casă când a izbucnit incendiul. A reușit să iasă afară înainte de a fi rănit. Militarii au reușit să limiteze propagarea incendiul la alte case situate în apropiere. Deocamdată cauza izbucnirii flăcărilor nu a fost stabilită.

Foto, video: ISU Argeș