Tragedie! Doi soți morți în casa distrusă de incendiu, au fost descoperiți de pompieri, miercuri seară. Imobilul a fost distrus în mare parte iar cel care a văzut focul este unul dintre copiii celor decedați.

Soți morți în casa distrusă de incendiu, în Argeș! Alarma a fost dată de fiul proprietarilor. Acesta nu locuia cu tatăl Mihai C., de 45 de ani și mama Elena C. de 39 de ani, ci în apropiere. A văzut imobilul cuprins de foc și a sunat la 112. Când echipajele de pompieri au ajuns în comuna Micești, satul Purcăreni, unde era incendiul, au aflat că două persoane se află în interior. Salvatorii nu puteau intra, din cauză că ardea generalizat . Când flăcările au mai fost domolite, pompierii au pătruns în interior.

Au ajuns prea târziu. Bărbatul şi femeia erau morţi, în dormitor. Au fost scoase cadavrele lor în curte, cazul fiind preluat de poliţişti. Cei doi soţi morţi în casa distrusă de incendiu, sunt părinţii a trei copii, două fete de 15, respectiv 17 ani şi un băiat de 19 ani. Acesta din urmă este cel care a alertat autorităţile. Niciunul dintre copii nu locuia în casa părintească, ci pe la diverse rude. Asta din cauză că aveau loc scandaluri deseori, între cei doi. În plus, se spune că femeia şi bărbatul obişnuiau să consume alcool.

La această oră, cauza incendiului nu a fost stabilită. Imobilul fusese debranşat de la reţeaua electrică. Nu este exclus ca proprietarii să fi folosit un braşnament clandestin. Cele două trupuri neînsufleţite au fost duse la morga pentru autopsie. Nu sunt carbonizate, nici nu prezintă urme de violenţă. Este posibil ca soţii să fi decedat din cauza intoxicaţiei cu monoxid. Cauza morţii va fi stabilită de medicul legist.