Urs filmat în curtea Colegiului Carol din Câmpulung!

Urs filmat în timp ce se plimba prin curtea Colegiului Naţional Carol I din Câmpulung. Mamiferul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unităţii de învăţământ. Animalul a fost căutat de echipe formate din jandarmi şi poliţişti dar nu a fost găsit.

Paznicul Colegiului Naţional Pedagogic Carol I a sunat luni la 112 anunţând că un urs se plimbă din curtea liceului. oamenii legii au crezut că omul fie nu vede bine,. fie are chef de glume. S-au convins că nu minte, după ce au văzut imaginile surprinse de sistemul de supraveghere.

Urs filmat în timp ce se afla în curtea din spatele unităţii. ” În această dimineață, în urma unei solicitări făcute prin apelul de urgență 112 prin care o persoană de sex bărbătesc afirma că în incinta Colegiului Național Pedagogic ,, Carol I” din Câmpulung Muscel se află un urs. Jandarmii argeșeni s-au deplasat în zona colegiului în sprijinul polițiștilor aflați la fața locului și pentru îndepărtarea persoanelor curioase.

Nu a fost necesară intervenția jandarmilor deoarece la fața locului nu era prezent niciun animal sălbatic.
Recomandăm persoanelor care întâlnesc animale sălbatice să nu se apropie de acestea și totodată, să nu le ofere hrană. De asemenea, este important ca persoanele care întâlnesc animale sălbatice, să nu intre în panică și să apeleze numărul unic de urgență 112 pentru intervenția jandarmilor.”, declara Delia Dragomirescu, purtător de cuvânt al I.J.J. Argeş.

Ursul filmat pare a fi pui. Pe imagini se vede că avea chef de joacă. Acesta alerga şi se zbenguia nestingherit prin curte.