Socant! Un politist si-a ucis baietelul de 3 ani si s-a impuscat in cap! Cei doi au fost gasiti de sotie, la randul ei politista.

Un politist si-a ucis baietelul de 3 ani dupa care, s-a impuscat in cap. Barbatul, ofiter la BCCO Pitesti, era in divort de sotia lui, ofiter la Serviciul de Investigarea Infractiunilor Economice, din cadrul IPJ Arges. Fiul îi fusese dus in vizita, cei doi avînd custodie comună, vineri. Sambata, cand mama a venit sa ia baiatul, nu i-a raspuns nimeni la usa. A sunat pe telefonul fostului sot s desi auzea telefonul sunând în apartament, bărbatul nu-i răspundea la uşă. Şi-a sunat socrul, un consilier local la Consiliul Local Mioveni, acesta apelând 112 si a chemat in ajutor pompierii. Militarii au spart usa si au gasit cadavrele.

Ofierul in varsta de 29 de ani este impuscat in cap, la fel si baietelul. La fata locului, se afla o echipa ampla de cercetari si toti sefii denfunctului si a sotiei de care de despartise.

Marius Frantescu a absolvit Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza in 2011. A fost testat psihologic in ianuarie 2018 si a fost declarat apt. Si-a luat pistolul de serviciu de la birou vineri la ora 18.00. Se banuieste ca a premeditat crima si sinuciderea.

Marius Stefan, prim procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Arges se afla la cercetari, in apartamentul in care a avut loc tragedia. A fost gasit un bilet de adio lasat de ofier. Se spune ca acesta si-ar fi omorat baietelul punand o perna in fata pistolului. Copilul este bagat intr-un sac din plastic. Ambii au fost gasiti morti in pat, in dormitor.