Un accident grav a avut loc în , miercuri, la Piteşti, când un pieton a fost lovit de două maşini. Omul traversa regulamentar pe strada Negru Vodă.

Un pieton a fost lovit de două maşini, pe strada Negru Vodă din Piteşti. Totul, spun poliţiştii, din vina unei şoferiţe în vârstă de 71 de ani. Femeia conducea o Skoda. În faţa ei rula un Logan, condus de un şofer în vârstă de 32 de ani. La trecerea de pietoni, conducătorul auto a frânat pentru a acorda trecere unui pieton. Omul traversa regulamentar pe marcaj. Şoferiţa a fost luată prin surprindere de manevra conducătorului auto, care oprise brusc. Se spune că, în loc să apese frâna, septuagenara a călcat acceleraţia.

Skoda a izbit violent Loganul, proiecându-l în faţă pe trecere, acolo unde l-a lovit pe pieton. Căzut pe asfalt, bietul om a fost lovit încă o dată, de Skoda. Şoferiţa nu a reuşise să oprească autoturismul după impactul cu Loganul, iar maşina scăpată de sub control l-a lovit pentru a doua oară pe pieton. Martorii susţin că şoferiţa vinovată ar fi trecut cu maşina peste victimă. Bărbatul este rănit grav. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Foto Info Trafic Piteşti