Stăpâna de sclavi a născut gemeni şi a fost încarcerată

Stăpâna de sclavi a născut şi s-a întors la închisoare! Condamnată la 4 ani detenţie pentru trafic de persoane, Cerasela Onică, de 26 de ani, a fost internată al Spitalul Municipal Câmpulung unde a adus pe lume o pereche de gemeni.

Stăpâna de sclavi a născut zilele trecute şi s-a întors la închisoare, după câteva zile de spitalizare. Femeia a fost condamnată în luna iunie la 4 ani detenţie. Fiind însărcinată nu a fost încarcerată. Zilele trecute, tânăra a născut o pereche de gemeni la Spitalul Municipal Câmpulung. Bebeluşii au fost transferaţi la Secţia Neonatologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. Deşi iniţial s-ar fi dorit şi transferul mamei pentru a-şi alăpta copiii, acest lucru nu a fost posibil, din cauză că Cerasela Onică este bolnavă de hepatită. Femeia a fost luată de la spitla de poliţişti, fiind dusă la Penitenciarul Mioveni unde a fost încarcerată.

Cei doi bebeluşi de află încă în spital. Stăpâna de sclavi a născut, dar copii ei vor ajunge într-un centru de plasament, cazul urmând a fi preluat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Copilului Argeş. Cerasela Onică mai are trei copii, toţi fiind daţi în plasament.

Tânăra a fost condamnată la 4 ani închisoare în „Dosarul Sclaviei de la Berevoeşti” alături de mulţi alţi inculpaţi. “Din anul 2011 şi până la sfârşitul anului 2015 (când persoana vătămată a decedat) numiţii Grancea Petre, Grancea Maria, Furdui Ilie Valentin, Grancea Vasilică, Grancea Laurenţiu, Grancea Alin şi Onică Cerasela au constrâns victima să efectueze zilnic, în mod forţat, diverse munci şi activităţi în gospodăria acestora (să măture în curte, să spele rufele familiei, să aibă grijă de animalele domestice din gospodărie, să care gunoiul) şi a fost obligată la practicarea cerşetoriei în beneficiul familiei Grancea”, se arată în referatul procurorilor.