Semn divin! O icoană a rămas intactă după un incendiu devastator

Pompierii argeşeni au descoperit un semn divin! O icoană a rămas intactă în urma unui incendiu devastator, la Leordeni. Casa a luat foc şi tot etajul s-a făcut scrum, mai puţin icoana.

Semn divin! O icoană a rămas intactă într-un incendiu devastator. Focul a cuprins o casă cu etaj din comuna Leordeni, vineri dimineaţă. Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş au intervenit cu trei autospeciale. Intervenţia a durat aproximativ 3 ore şi jumătate. Tot etajul a fost distrus complet! Acoperişul, structura din lemn, mobilierul, toate au fost făcute făcut scrum. Doar o icoană a rămas intactă, acesta fiind găsită de pompieri în mormanul de tăciuni şi jar.

Icoana înfăţişează chipul Domnului Isus răstignit pe cruce. Deşi avea o ramă din lemn acesta este doar puţin pârlită. Imaginea lui Isus este neatinsă de foc. Militarii au zărit-o fiind viu colorată! Impresionaţi de acest semn divin şi-au făcut semnul crucii şi ai aşezat-o printre ruinele casei, la est, aşa după cum obişnuiesc creştinii să-şi pună icoanele la răsărit.