Porsche Panamera urmărit de poliţişti! A lovit trei maşini

Marţi seară, un Porsche Panamera urmărit de poliţişti a reuşit să ajungă pe A 1, dispărând. În goana lui, şoferul a lovit trei maşini. S-au tras şi focuri de armă. A fost prins în Dâmboviţa.

Porsche Panamera urmărit de poliţiştii argeşeni până când a reuşit să ajungă pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Bolidul de lux, a fost văzut de poliţiştii Secţiei 3, în Piteşti. Existau suspiciuni cum că şoferul nu ar deţine permis de conducere. I-au făcut semnal de oprire. În loc că tragă pe dreapta, conducătorul auto a accelerat şi a dispărut. A ajuns în zona Podul Viilor, acolo unde era aşteptat de un echipaj al Serviciului Rutier Argeş, fiind dat în urmărire. Nu a oprit nici de această dată. Au fost trase focuri de armă, dar nici asta nu l-a determinat să tragă pe dreapta.

Cu echipajul pe urmele sale a reuşit să ajungă la A1. A pornit în viteză spre Bucureşti. Poliţiştii argeşeni au cerut ajutorul colegilor de la Poliţia Autostrăzi, bolidul Porsche Panamera urmărit, fiind dat în consemn. Au fost făcute filtre la toate ieşirile de pe autostrada Bucureşti-Piteşti şi pe drumurile adiacente. Maşina a fost depistată în judeţul Dâmboviţa, în comuna Brăteşti, în apropiere de Târgovişte.

Acolo, şoferul a pierdut controlul maşinii, a acroşat o maşină, a treia în acestă seară, şi s-a oprit în şanţ. În autovehicul erau doi băieţi şi o fată. Bărbaţii au fugit pe câmp, fiind imobilizaţi de oamenii legii. Aceştia vor fi predaţi poliţiştilor argeşeni. Fugarii sunt bănuii şi de furturi din locuinţe.