Poliţistul şi băieţelul au fost luaţi de la morga! Mama copilului, distrusă

În această dimineaţă, poliţiştul şi băieţelul au fost luaţi de la morga. Mama copilului, distrusă de durere, când şi-a văzut fiul în sicriu.

Poliţiştul şi băieţelul au fost luaţi de la morga, în această dimineaţă. Părinţii ofiţerului BCCO, care şi-a ucis fiul şi apoi s-a împuşcat în cap, s-au întîlnit la morga cu nora lor. Femeia, ofiţer de poliţie, era însoţită de mama şi o prietenă. Era distrusă de durere. Abia se ţinea pe picioare, fiind susţinută de cele două. Familiile s-au ocupat separat de formalităţile de obţinere a documentelor înhumării. De asemenea, poliţiştul şi fiul au fost luaţi de la morga separat.

Tânăra poliţistă şi mama ei au ajuns la spital după ce au văzut cadavrele băieţelului şi al poliţistului. Sâmbătă seară au fost externate. Fosta soţie a poliţistului BCCO a fost dusă seara, la nişte prieteni foarte apropiaţi.

Autopsia a stabilit că poliţistul şi băieţelul au murit având , „plagă împuşcată, copilul, plagă împuşcată, tatăl, nefiind evidenţiate alte leziuni”, a precizat, duminică, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, Marius Ştefan. Acesta a fost cel care a eliberat certificatele necesare înhumării. De la cadavrul poliţistului au fost prelevate probe pentru a se stabili dacă consumase alcool , sau alte substanţe, mai ales că în locuinţa bărbatului a fost găsită o sticlă cu alcool din care era consumată o parte.

Se spune că din cauza împrejurărilor în care a avut loc nenorocirea, tatal şi fiul nu vor fi înmormântaţi împreună. Se spune că mama băieţelului de 3 ani şi 7 luni a decis să îşi înmormânteze fiul luni, la Popeşti Leordeni, în timp ce familia ofiţerului BCCO a decis să îl înmormânteze la Mioveni.