UPDATE-Poliţist de frontieră acuzat de şantaj sexual, la Piteşti!

UPDATE-Agentul de poliţie frontieră a fost reţinut pe bază de ordonanţă. Joi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunerea de arestare preventivă. 

Poliţist de frontieră acuzat de şantaj sexual, prins în flagrant de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti. Agentul în vârstă de 24 ani a convins o tânără de 18 ani să facă sex cu el, spunându-i că deţine fotografii compromiţătoare cu ea.

Poliţist de frontieră acuzat de şantaj sexual, se află la Poliţia Municipiului Piteşti pentru a fi audiat. Acesta a fost prins, miercuri, în flagrant, în timp ce ameninţa o adolescentă de 18 ani din comuna Recea. Tânărul poliţist aflase de la un prieten că fata a făcut dragoste cu el. Amicul i-a arătat şi nişte poze în care tânăra apărea în ipostaze indecente. Ulterior, agentul de la Poliţia de Frontieră Otopeni, a abordat-o pe victimă pe Facebook. I-a cerut să se întâlnească. Agentul i-a cerut fetei să facă sex şi cu el, minţind-o că va face publice acele poze pe care în realitate nu le deţinea. Fata a acceptat numai că, poliţistul a continuat să o şantajeze pentru a primi favoruri sexuale.

Când a fost organizat flagrantul, agentul de 24 de ani, era îmbrăcat în uniformă. El se află la audieri, la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti. I-a fost chemat şi un  avocat. Tânărul agent lucrează la Poliţia de Frontieră Otopeni din 2017 şi este piteştean.