Update- O nemțoiacă s-a automutilat pe Transfăgărășan! S-a tăiat pe antebrațe

Update-Tânăra automutilată a ajuns al Spitalul Municipal Curtea de Argeş. Medicii spun că se află în afara pericolului. Are două plăgi de 9 centimetri, respectiv 5 centimetri. Turista germană era sub tratament antidepresiv, iar noaptea trecută, a consumat alcool, astfel că s-a ajuns pe tentativa de sinucidere.

O tânără de naționalitate germană s-a automutilat duminică dimineață, în timp ce era pe Transfăgărășan. Fata are 20 de ani și este tăiată pe ambele antebrațe. A fost găsită lângă Cabana Capra de salvamontiști de la Cota 2000.

S-a automutilat în timp ce era la munte cu prietenii. Nemțoaica în vârstă de 20 de ani, a avut tentativa de suicid în această dimineață. A fost găsită prăbușită, în apropiere de cabana Capra, unde se presupune că era cazată. Salvamontiștii aflați în zonă au chemat ambulanța. Tânăra are două tăieturi, lungi, pe interiorul antebrațelor. Din fericire, nu pare să aibă tăiate și vene.

Salvamontiștii i-au acordat primul ajutor. Tânăra automutilată va fi transportată la Spitalul Municipal Curtea de Argeș.