Înfrângerea drastică  suferită de FC Argeș, la Timișoara, cu 3-0, a făcut ca antrenorul Nicolae Dică să își înainteze demisia. Iar conducerea clubului din Trivale a acceptat-o.

Într-un comunicat de presă emis de FC Argeș se arată că oficialii clubului și Nicolae Dică au ajuns la o înțelegere privind rezilierea contractului pe cale amiabilă. De asemenea, au fost reziliate contractele și colaboratorilor lui Dică. Echipa alb-violetă a fost preluată de secundul Valentin Năstase.

„Conducerea clubului FC Argeş şi antrenorul Nicolae Dică au ajuns la o înţelegere pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă. Oficialii grupării din Trivale au mai reziliat tot pe cale amiabilă şi contractele colaboratorilor lui Nicolae Dică: secundul Alin Popescu, antrenorul cu portarii, Răzvan Stanca şi preparatorul fizic, Dan Didiţă. De pregătirea echipei se va ocupa Valentin Năstase, fostul mare jucător al echipei noastre, care a ocupat funcţia de secund în mandatul lui Dică. Clubul FC Argeş îi mulţumeşte lui Nicolae Dică pentru munca depusă la Piteşti şi îi urează mult succes în activitatea profesională”, precizează conducerea clubului.

După cele 10 meciuri disputate în acest sezon, FC Argeș se află pe locul 6 în Liga a II-a, cu 16 puncte. Sub bagheta lui Nicolae Dică, echipa alb-violetă a obținut 5 victorii, un egal și patru înfrângeri.