Video-Explozie într-un apartament la Câmpulung! Un bărbat rănit

În urmă cu puţin timp, a avut loc o puternică explozie într-un apartament la Câmpulung. Proprietarul a fost rănit uşor. Pompierii ajunşi la faţa locului au constatat că au avut loc distrugeri importante din cauza deflagraţiei. Nu par să fie afectate şi alte apartamente.

Explozie într-un apartament la Câmpulung, joi dimineaţă. Deflagraţia s-a produs într-un bloc din cartierul Vişoi. Apartamentul situat la etajul III al imobilului, era încălzit cu o sobă metalică, racordată la reţeaua de gaze. Din primele cercetări se pare că s-a produs o acumulare de gaze, urmată de deflagraţie.

Proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 70 de ani, a fost rănit. Acesta are arsuri pe faţă, în cap şi se află în stare de şoc. Era singur în casă. A fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş pentru a fi transportat la Spitalul Municipal Câmpulung. În urma suflului deosebit de puternic, au fost smulse toate ferestrele şi uşile din locuinţă, fiind distrus şi balconul. La o primă evaluare, se pare că celelalte apartamente din bloc nu sunt afectate.

Explozie într-un apartament din Câmpulung, soldată cu distrugeri importate. Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu. Toate bunurile au fost distruse de suflul care a spulberat tot ce i-a stat în cale.

Video: ISU Argeş