Dave Evans, solist al trupei AC/DC, şi-a făcut dantura la Piteşti!

Dave Evans, solist al trupei AC/DC, şi-a făcut dantura la o clinică din Piteşti. Artistul este unul dintre străinii care recunoaşte că a fost atras de preţul cu mult mai mic faţă de cele practicate în străinătate!

Aflat în turneu în România, Dave Evans, primul solist al trupei de rock AC/DC, a îmbinat utilul cu plăcutul. Printre   concertele susţinute, acesta a făcut naveta la o clinică din Piteşti pentru a-i fi efectuată o lucrare dentară. La final, solistul s-a arătat extrem de mulţumit de „zâmbetul” său.

Dave Evans a reuşit ca în timp record, de numai 10 zile, să îşi recapete dantura pe care o avea în tinereţe. Cu ajutorul unui sistem nou de clonă dentară, acesta a putut vedea încă de la începutul lucrării cum vor arăta dinţii săi la final.

Solistul Dave Evans, recunoaşte că a ales clinica din Piteşti pentru preţul cu mult sub cel din Australia, ţara sa de origine sau cel din Londra, unde locuieşte în prezent. A ţinut să menţioneze că şi medicii români sunt foarte competenţi, dovadă stând rezultatul final. Acum, că şi-a rezolvat această problemă, artistul poate afişa un zâmbet larg.