Conducerea clubului CS Mioveni a decis să înceteze contractul cu antrenorul Daniel Oprița. Înfrângerea din ultimul meci, de pe teren propriu, cu SSC Farul a fost fatală.

Pe 9 mai, SSC Farul a câştigat, în startul etapei a 34-a a Ligii 2, cu 2-0, meciul de la Mioveni. În urma acestei înfrângeri, clubul din Mioveni a ajuns la cinci jocuri consecutive fără victorie. Conducerea echipei a luat măsuri drastice. Jucătorii au fost sancționați, iar cu antrenorii Daniel Oprița şi Ştefan Nofitovici s-au reziliat contractele.

„În urma ultimelor rezultate nesatisfăcătoare, înregistrate de echipa de fotbal, conducerea clubului a luat următoarele măsuri:

  • jucătorii au fost sancţionaţi cu amendă pentru meciurile pierdute pe propriul teren în acest retur de campionat, iar salariile au fost blocate pe o perioadă nedeterminată
  • cu antrenorii Daniel Opriţa şi Ştefan Nofitovici s-a ajuns la un acord verbal pentru încetarea contractelor, urmând ca în zilele următoare să se semneze rezilierea

Pentru etapele care au mai rămas de jucat, de pregătirea echipei se va ocupa un antrenor din cadrul clubului, pe care îl vom anunţa ulterior.”, a anunțat conducerea Clubului CS Mioveni.

Daniel Opriţa a preluat gruparea din Mioveni la începutul acestui an. Obiectivul său imediat era formarea unui lot competitiv, iar din noul sezon promovarea. Jocul echipei sale din ultimele meciuri a dezamăgit, însă, conducerea clubului.

CS Mioveni se află pe locul 7 în clasament, cu 49 de puncte. În următoarea etapă, pe 15 mai, echipa din Mioveni va juca în deplasare cu lanterna roșie – Dacia Unirea Brăila.