Apel disperat al unui piteştean. Acesta a postat pe un grup de socializare un mesaj prin care cere ajutorul, anunţând că un cetăţean italian a dispărut de la Piteşti. Bărbatul în vârstă de 71 de ani, este bolnav şi a plecat cu maşina. A fost sesizat şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Argeş pentru a fi găsit.

Un cetăţean italian a dispărut de la Piteşti miercuri. Fiul său vitreg l-a lăsat în maşină, în timp ce a mers să achite nişte facturi. Când s-a întors plecase cu tot cu maşină. Acum, fiul vitreg cere disperat ajutorul pentru a de urma bărbatului.

Iată mesajul postat de tânăr:

AJUTOR PITESTENI: Mi-a dispărut tatăl ieri după masă (orele 14:00, Hyundai Getz, bleumarin metalizat, Ag 48 LGY). Situaţia este foarte delicată, l-am lăsat în maşina jumătate de oră până am plătit nişte facturi, iar când m-am întors la maşina dispăruse cu tot cu maşina. Precizez că se afla sub tratament psihic (suferă de Alzhameir), este tatăl meu vitreg cetaţean italian, vârsta 70 ani. L-am căutat ieri toată ziua până noaptea la 01:30, am fost la poliţia rutieră, locală, am dat toate datele şi l-au dat în urmărire în tot judeţul Argeş. Acum, în acest moment îl caut de la orele 07:00 împreună cu cei de la poliţia locală dar nimic. Vă rog din suflet AJUTATI-MA ! 0722466271

Anunţul dispariţiei a fost făcut şi la IPJ Argeş.

„În cursul zilei de 11 decembrie a.c., PIERUZZI LUIGI, de 71 de ani, a dispărut de pe raza municipiului Pitești şi nu a revenit la domiciliul său din localitatea Recea. Semnalmente: fața prelungă, ochi albaştri, păr scurt, cărunt, prezintă calviţie. Vestimentaţie la momentul plecării: cojoc de culoare galben-muştar, blugi albaştri, ghete negre și şapcă gri. Cei care pot da detalii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, telefon 0248 60700”, a transmis IPJ Argeş.

.