A murit în Judecătoria Câmpulung!Era în proces cu rudele

O femeie a murit în Judecătoria Câmpulung, miercuri dimineaţă. Victima în vârstă de 57 de ani, avea termen într-un proces pe rolul instanţei aminte.

A murit în Judecătoria Câmpulung, din Judeţul Argeş! Avea proces! Femeia în vârstă de 57 de ani, împreună cu o rudă a sa deschisese un proces de partaj judiciar succesiune, ieşire din indiviziune. Împărţea bunurile rezultate dintr- o moştenire, cu două rude. Cei trei au mai avut un proces de succesiune în anul 2014 când fiecare a primit o treime din moştenire.

Miercuri dimineaţă, a venit de la Caraş Severin pentru a se prezenta la proces. A intrat în sala de judecată unde se spune că a stat puţin şi a ieşit să se consulte cu avocatul. În timp ce se afla în holul instituţiei. La un moment dat i s-a făcut rău şi a căzut. A fost chemată o ambulanţă, iar când a ajuns la faţa locului, echipajul a constatat că pacienta se afla în stop cardio respirator. Au fost începute manevrele de resuscitare, dar rezultatul nu a fost cel scontat, femeia a murit în Judecătoria Câmpulung. Cel mai probabil, femeia a suferit un infarct miocardic. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morga pentru autopsie.