A lăsat-o să moară fără remuşcări! Bărbatul a fost reţinut

Detalii îngrozitoare ies la iveală în cazul femeii care a murit după ce a căzut cu maşina în lacul Ciupa. Un bărbat a lăsat-o să moară fără remuşcări. A plecat abandonând-o în apă, fără să anunţe autorităţile

A lăsat-o să moară fără remuşcări, asta este concluzia la care au ajuns achetatorii, după mai bine de două luni de cercetări. Totul după ce o femeie de 45 de ani a fost găsită într-un lac de la Ciupa, la marginea autostrăzii Bucuresti-Pitești la mijlocul lunii august.

Anchetatorii au descoperit în apă şi maşina acesteia. Rudele au bănuit că soţul, de care încerca să divorţeze, i-ar fi făcut rău, însă bărbatul, aflat la muncă în Croaţia, a ieşit din sfera suspecţilor.

Femeia în vârstă de 45 de ani lucra la un restaurant aflat la kilometrul 80 al autostrăzii Bucuresti-Pitești. Anchetatorii au stabilit că femeia murise înecată, după ce căzuse cu maşina în lac.

Anchetatorii au ajuns la o concluzie incredibilă! Femeia nu a fost singură când a avut loc nenorocirea. În maşină, alături de ea, era un bărbat care a lăsat-o să moară fără remuşcări. Bărbatul de 36 de ani, din Morteni, Dâmboviţa, vecin cu victima, fusese să o ajute la cumpărături, după cum declară, acum.

În timp ce erau cu maşina pe marginea lacului, femeia ar fi manevrat greşit autoturismul care a căzut în lac. Bărbatul s-a salvat singur, dar a abandonat-o pe şoferiţă, în apă. Se spune că trupul femeii a zăcut vreo trei zile în lac, până când cadavrul a fost descoperit, fără ca bărbatul să sufle o vorbă cuiva despre nenorocire. Nici când a fost descoperit nu a mărturisit că a fost martori la tragedie.

Bărbatul care a lăsat-o să moară fără să încerce să o ajute şi fără să anunţe autorităţile a fost reţinut de poliţiştii Formaţiunii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Topoloveni. El este acuzat de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate. Urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.