Doi tineri care au crezut că se vor umple de bani au fost umiliți de o vânzătoare. Tâlharii mascați și înarmați cu un pistol au plecat cu mâna goală din magazinul în care sperau să dea lovitura! Ce s-a întâmplat este greu de imaginat!

Tâlharii mascați și înarmați cu un pistol, umiliți de o vânzătoare! Tineri de 16, resepctiv 19 ani, ambii din comuna Valea Iașului au intrat noaptea, într-un magazin non-stop din Curtea de Argeș. Erau mascați, având gluga trasă pe cap și fețele acoperite cu fulare. Unul dintre ei ținea în mână un pistol țintuind-o pe vânzătoare.

Sub amenințarea armei au somat-o să le dea toate încasările. Angajata nu s-a pierdut cu firea! Cu calm,  le-a spus că o pot ucide dar o vor face degeaba pentru că nu are bani în casa de marcat. Mai mult, vânzătoarea i-a prevenit și la consecințele grave ale faptei lor, spunându-le că vor face ani greu de pușcărie pentru… nimic!

Tâlharii au lăsat arma în jos și au părăsit magazinul dezamăgiți! După ce a fost anunțată tentativa de tâlhărie, oamenii legii l-au identificat în doar câteva ore, pe unul dintre autori. În urma percheziției ce a fost făcută acasă la acesta, a fost găsită vestimentația purtată în timpul comiterii faptei. S-a constatat că pistolul folosit era o jucărie. Anchetatorii au mai stabilit că autorii au avut la ei în timpul comiterii faptei și un cuțit.

Pe numele celor doi au fost emise ordonanțe de reținere, pentru 24 de ore sub acuzația de tâlhărie calificată. Cei doi urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunerea luării unei măsuri preventive.