Video! Cerb încolțit de o haită de câini sălbatici, salvat în zona Vidraru!

Cerb încolțit de o haită de câini sălbăticiți a fost salvat, astăzi, de membrii Ocolului Silvic Vidraru, cu ajutorul jandarmilor.

Cerb încolțit de o haită de câini sălbatici! Animalul a fost salvat de mai mulți silvicultori de la Ocolul Silvic Vidraru și de jandarmi! Cei de la Direcția Silvică Argeș nu sunt la prima intervenție de acest fel, în trecut salvând mai multe animale ale pădurii atacate de câinii sălbăticiți.

Cerb salvat de silvicultori și jandarmi la Ocolul Silvic Vidraru din cadrul Romsilva

Un cerb încolțit de o haită de câini sălbăticiți a fost salvat de colegii noștri de la Ocolul Silvic Vidraru, cu ajutorul jandarmilor.După cum se vede în imagini, cerbul speriat a scăpat din acest atac datorită intervenției silvicultorilor și a jandarmilor.Colegii noștri de la Direcția Silvică Argeș nu sunt la prima intervenție de acest fel, în trecut salvând mai multe animale sălbatice atacate de câinii sălbăticiți.Ocolul Silvic Vidraru administrează peste 18.000 de hectare de păduri de stat.Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează 3,14 milioane de hectare păduri de stat, aproximativ 47% din totalul pădurilor din #Româniacredit video: Serbanoiu Daniel, Direcția Silvică Argeș *****A red stag attacked by feral dogs was saved by foresters and and gendarmes at Vidraru Forest District, in #Argeș #Romania#DezvoltareDurabilă #ConteazăPentruViitor #Păduri #Silvicultură #Natură #Forests #Nature #Faună #wildlife

Publicată de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva pe Luni, 26 Noiembrie 2018

Regia Națională a Pădurilor Romsilva a postat pe pagina de Facebook a instituției un videoclip cu intervenția de salvare a cerbului. După cum se vede în imagini, cerbul speriat a scăpat din acest atac datorită intervenției silvicultorilor și a jandarmilor.

Ocolul Silvic Vidraru administrează peste 18.000 de hectare de păduri de stat. Regia Națională a Pădurilor – Romsilva administrează 3,14 milioane de hectare păduri de stat, aproximativ 47% din totalul pădurilor din România.

Foto/video: Șerbănoiu Daniel, Direcția Silvică Argeș