Torţă pe patru roţi la ieşirea din Piteşti! Maşina a luat foc în mers

O maşină a luat foc în timpul mersului, la ieşirea din Piteşti, luni. Transformat într-o torţă, autovehiculul a fost distrus complet. Cei patru pasageri aflaţi în autoturism s-au salvat!

Torţă pe patru roţi, asta au văzut şoferii aflaţi în trafic, în zona Podul Viilor, la ieşirea din Piteşti, în urmă cu puţin timp. Un Peugeot 307, cu numere de Bulgaria, a luat foc în timpul mersului. Cei patru pasageri, de cetăţenie bulgară, au reuşit să coboare înainte ca focul să ajungă în interiorul autovehiculului. Au sunat la 112 şi un echipaj de pompieri a mers în zonă.

În ciuda intervenţiei reprezentanţilor ISU Argeş, maşina a ars ca o torţă, flăcările ridicându-se la peste un metru deasupra pavilionului. Proprietarul s-a uitat neputincios cum maşina lui este distrusă de foc. Necazul este cu atât mai mare, cu cât, bărbatul tocmai luase autoturismul de la service, unde l-a avut la reparat. Pompierii au constatat că incendiul a fost provocat de un scurt circuit la instalaţia electrică. Maşina a fost distrusă complet.