Tragedie, duminică, la ştrandul din Mioveni. Un tânăr înecat, a decedat după ce a încercat să îşi salveze iubita. Fata intrase în bazin deşi nu ştia să înoate. Nici el nu ştia dar s-a aruncat în apă după ea, riscându-şi viaţa.

Tânăr înecat în timp ce-şi salva iubita, la ştrandul din Mioveni, duminică. Băiatul în vârstă de 22 de ani, din comuna argeşeană Boteni, era la Ştrandul Bemo, împreună cu fata în vârstă de 18 ani şi un prieten.

Adolescenta a intrat în bazin deşi nu ştia să înoate. Când şi-a dat seama că a ajuns într-o zonă adâncă, fata a strigat şi a încercat din răsputeri să se menţină la suprafaţă. Fără să stea pe gânduri, tânărul a sărit după ea. Nici el nu ştia să înoate aşa că s-a dus la fund, repede. Prietenul celor doi a reuşit să o scoată doar pe fată la mal.

Salvamarul l-a găsit pe tânăr într-o zonă adâncă şi l-a scos în stare de inconştienţă. Echipajul Serviciului de Ambulanţă Argeş l-a preluat în stop cardio-respirator. În urma manevrelor de resuscitare i-a revenit pulsul, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Din nefericire, nu a supravieţuit. La Camera de Primiri Urgenţe, medicii au declarat decesul.