Stânci desprinse de pe versant, pe Transfăgărășan! Trafic blocat

Polițiștii anunță că sunt două stânci desprinse de pe versant, pe Transfăgărăşan! Din acest motiv, traficul este blocat, pe un sens, înainte de intrarea în tunelul de la barajul Vidraru.

Stânci desprinse de pe versant, pe Transfăgărășan! Trafic blocat pe sensul de mers către urcare. Vineri după-amiază pe DN7C, în comuna Arefu, la kilometrul 61+200, două stânci s-a desprins de pe munte şi au căzut pe şosea. Blochează sensul de urcare în zona tunelului de dinaintea barajului Vidraru. Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Arefu se află în zonă pentru a dirija circulaţia. Au fost anunţaţi reprezentanţii districtului de drumuri. Aceştia se vor deplasa în zonă cu o volă pentru a elibera şoseaua. De asemenea, va fi sesizată şi o echipă de alpinişti care să de deplaseze pe Trasfăgărăşan pentru se lua măsuri să nu cadă şi alte stânci de pe versant.

Şoferii care vor să urce pe Trasfăgărăşan sunt rugaţi să ţină cont de avertizările poliţiştilor să să circule cu prudenţă. De asemenea trebuie să respecte semnalele oamenilor legii.