Accident la Recea! S-a răsturnat cu mașina în timp ce evita o vulpe!

Accident la Recea, marți dimineață. Șoferul unui autoturism s-a trezit cu o vulpe pe carosabil, în fața mașinii. Ca să o evite, a tras de volan și s-a răsturnat cu autoturismul. Conducătorul auto este rănit dar refuză să fie transportat la spital.

Evenimentul rutier a avut loc pe DJ 504, din județul Argeș. Bărbatul în vârstă de 46 de ani, din comuna Buzoești se îndrepta către comuna Recea, la volanul unui Renault Laguna. Circula cu viteză, spun polițiștii, aceasta fiind cauza producerii accidentului.

Accidentul s-a petrecut , potrivit declarațiilor șoferului, după ce în fața mașinii, pe carosabil a apărut o vulpe. Ca să evite animalul, conducătorul auto a tras, brusc, de volan. Având viteză, mașina a părăsit șoseaua, a ieșit în decor și s-a rostogolit.

Șoferul are traumatisme la față. Un echipaj de pompieri de la Detașamentul Costești și un echipaj SMURD au mers la fața locului. Bărbatul era singur în mașină. A primit îngrijirile medicale pe care le necesita dar a refuzat să fie transportat la spital.

FOTO ISU Argeș