Un bărbat de 34 de ani din Piteşti, a fost prins de poliţişti de trei ori, conducând cu permise false. Documentele erau emise de autorităţile din Marea Britanie şi Ucraina. De fiecare dată era alt permis! Bărbatul a fost reţinut.

 Prins de trei ori, conducând cu permise false! Bărbatul pare să aibă o fabrică de falsificat, de fiecare dată când a fost oprit în trafic, prezentând un alt document! Asta deşi, el nu figurează în baza de date ca fiind posesor de permis de conducere. Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș l-au reținut pentru 24 de pe bărbatul de 34 de ani, din Pitești. Acesta este suspectat de săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept, conducere sub influența băuturilor alcoolice, fals și uz de fals.

„Bărbatul a fost depistat în mai multe rânduri de către polițiști, în perioada ianuarie a.c. până în prezent, pe raza municipiului Pitești, conducând autoturisme, fără a poseda permis de conducere. Totodată, acesta a prezentat pentru control premise de conducere emise de autorități din Marea Britanie și Ucraina, documente susceptibile a fi false. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, a precizat Florin Popa, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

Piteşteanul a fost prins prima dată în ianuarie, când era şi băut, având o concentraţie de alcool de 0,80 la mie în aerul expirat. I-a fost ridicat documentul fals. A doua oară a fost prins în luna iunie, atunci prezentând un alt document emis de autorităţile din Marea Britanie. Ultima dată, în luna octombrie avea un permis emis de autorităţile din Ucraina.