Update-O fetiță de 11 ani s-a spânzurat! Micuța a fost găsită moartă în apartament

Update-Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au avut succes. După 50 de minute, echipajul Serviciului de Ambulanță Argeș a declarat decesul copilei. Fratele în vârstă de 17 ani ani, a găsit-o spânzurată în dormitor. Se spune că fata se certase cu mama ei și amenințase că se va sinucide.

Pe contul de Facebook al fetei, erau mai multe postări ale unui joc în care fata intra în rolul unui polițist care investighează crime. Aceasta avea de strâns cât mai multe indicii pentru a descoperi criminalul. Cunoscuții cred că jocul, în care para desene sugestive ale unor omoruri, a influențat-o pe copilă și astfel s-a ajuns la tragedie petrecută.

O fetiță de 11 ani s-a spânzurat, în cartierul piteștean Războieni. Micuța a fost găsită moartă, miercuri seară, în locuință. Echipa operativă a Poliției Municipiului Pitești s-a deplasat la fața locului pentru cercetări.

Micuța a fost găsită de frate. Cei ai casei au fost plecați și când s-au întors au găsit copila moartă. Anchetatorii încearcă să afle dacă este vorba de un accident sau de sinucidere.