Construcția Sălii Polivalente Pitești intră în linie dreaptă. Miercuri a fost predat amplasamentul constructorului, în prezența reprezentanților administrației locale și cei ai Companiei Naționale de Investiții. 

Începe construcția Sălii Polivalente Pitești! Miercuri, în prezența reprezentanților municipalității și ai CNI, a avut loc predarea amplasamentului către constructor. Valoarea investiției este estimată la circa 90 de milioane de lei, din care șase milioane reprezintă contribuția de la bugetul local.

Proiectul a fost înaintat către CNI (Compania Națională de Investiții) care, după analiza documentelor și aprobare, a demarat procedura de licitație, din cele zece firme participante fiind desemnată drept câștigătoare societatea Con-A SRL din Sibiu.

Sala va fi construită pe un teren cu o suprafață de circa 8.400 mp, situat pe strada Basarabiei, imobilul urmând a fi ridicat pe o suprafață de 6.290 mp din acesta.

Noua sală polivalentă va avea o capacitate totală de 4.900 de locuri și va putea găzdui competiții de nivel național și internațional, precum și evenimente culturale. Viitoarea construcție are prevăzut regimul de înălțime Subsol + Parter + 3 Etaje. La subsol vor fi realizate 144 locuri de parcare.

Durata contractului este compusă din: proiectare (4 luni), execuţie (24 de luni) şi perioada de garanţie de bună execuţie a lucrărilor (60 de luni), termenele fiind raportate la data de 06.01.2020.