Angajări la Spitalul Județean Argeș! 23 de posturi sunt scoase la concurs

Angajări masive la Spitalul Județean de Urgență Pitești! Se caută registratori medicali, asistenți medicali, infirmiere, magaziner, îngrijitoare sau bucătari.

La începutul acestui an sunt programate mai multe examene pentru ocuparea unor locuri de muncă vacante. 23 de posturi sunt scoase la concurs la Spitalul Județean de Urgență Pitești!

Se caută un șef birou în cadrul Biroul Administrativ. Dosarele de înscriere se depun până pe 17 ianuarie. Candidații trebuie să dețină diplomă de licență și să aibă 2 ani vechime în specialitate.

Au fost scoase la concurs și zece posturi de asistent medical. Dintre acestea, șase sunt de asistent medical principal generalist – 1 la Secția Boli infecțioase adulți, 3 la Secția Cardiologie, 2 la Secția Medicină internă II. Pentru acestea se solicită adeverință de grad principal. Alte două sunt de asistent medical generalist – 1 la Blocul operațional Central și 1 la Secția Chirurgie II. Candidații trebuie să aibă 6 luni vechime în specialitate. Sunt și două posturi de asistenți medicali debutanți – Secția ORL și Secția Ortopedie și Traumatologie. Dosarele de înscriere pot fi depuse până pe 17 ianuarie.

La concurs au fost scoase și patru posturi de registrator medical. Trei dintre acestea sunt pe o perioadă nedeterminată , la Secția Boli infecțioase copii, secția PNF și UPU SMURD. Pentru aceste posturi, dosarele de înscriere la concurs se depun până pe 10 ianuarie. Mai este și un post pe o perioadă determinată în Laboratorul analize medicale. Pentru acesta dosarele se depun până pe 17 ianuarie. Candidații la concurs trebuie să dețină diplomă de studii medii și să aibă o vechime în muncă de 4 ani pentru Secția de boli infecțioase copii și Secția PNF, respectiv 6 luni pentru UPU SMURD și Laborator analize medicale.

Mai sunt scoase la concurs și trei posturi de infirmieră: câte unul la Compartimentul Chirurgie Vasculară, Secția Neurologie și Secția Boli infecțioase copii. Dosarele se depun până pe 17 ianuarie. Condițiile de participare la concurs sunt: școală generală, curs de infirmieră, 6 luni vechime în activitate.

Spitalul Județean organizează concurs pentru ocuparea și unui post de magaziner. Dosarele se depun tot până pe 17 ianuarie. Candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: capacitate deplină de exercițiu, diplomă de bacalaureat și 6 luni vechime în activitate.

Spitalul Județean are nevoie și de bucătari sau îngrijitoare

Au fost scoase la concurs și două posturi de bucătar la blocul alimentar al Spitalului Județean. Candidații pot să depună dosarele până pe 17 ianuarie. Se solicită diplomă sau atestat de bucătar și trei ani vechime.

S-au mai scos la concurs două posturi de îngrijitoare, una la Dispensarul TBC și alta la personal auxiliar ambulanță. Dosarele se depun tot până pe 17 ianuarie. Candidații trebuie să aibă școala generală, nu se cere vechime în meserie.

Relații suplimentare la sediul Spitalului Județean de Urgență Pitești, din Aleea Spitalului nr 36.