De joi, activitatea la Judecătoria Câmpulung a fost închisă de coronavirus. Se spune că un magistrat ar fi fost confirmat cu COVID-19, iar alţi trei angajaţi ar fi în izolare. Timp de 14 zile instanţa nu mai desfăşoară activităţi cu publicul.

 
Activitatea de la Judecătoria Câmpulung închisă de coronavrius! „Având în vedere lucrările de dezinfecție care s-au efectuat astăzi la Judecătoria Câmpulung, ședințele de judecată cu participarea părților, programate a se desfășura în data de 25 iunie 2020, urmează a fi amânate la o dată ulterioară, părțile urmând să fie încunoștiințate cu privire la termenele stabilite. Pentru informații cu privire la termenele de judecată acordate, părțile pot accesa și portalul instanței. Se recomandă comunicarea înscrisurilor și altor acte procedurale prin poștă, fax, e-mail pentru a se evita prezența justițiabililor în sediul instanței”,  se precizează în anunţul făcut de Judecătoria Câmpulung.
 
Instanţa şi-a închis activitatea cu publicul după ce un magistrat a fost diagnosticat cuCOVID-19, şi alţi trei colegi, un alt magistrat şi două grefiere se află în izolare.