Vineri, a avut loc un accident cu 6 victime la kilometrul 118, pe A1. Totul din vina unui şofer care a făcut o manevră ilegală, după ce a ratat una dintre ieşirile către Piteşti. Acesta mergea pe contrasens.

Accident cu 6 victime la kilometrul 118 pe A1! Totul din vina unui şofer în vârstă de 59 de ani. Acesta conducea un Volkswagen Passat venind dinspre Vâlcea. A ratat ieşirea către Piteşti din zona mall-ului iar când şi-a dat seama, a întors în mijlocul autostrăzii şi a luat-o pe contrasens. S-a izbit violent de un Volkswagen Jetta care circula regulamentar mergând către Capitală.

„Mergeam pe banda a doua şi m-am trezit cu maşina din faţa mea mergând pe contransens, pe banda a doua, pe autostradă. Nu mă aşteptam ! Nimeni nu se aşteaptă ca pe autostradă să meargă cineva pe contrasens. Nu aveam cum să-l evit”, a declarat şoferul Volkswagenului Jetta.

În urma coliziunii a rezultat un accident cu 6 victime.
„Este vorba de 6 victime dintr-un accident în care au fost implicate două maşini. Două dintre acestea sunt în stare mai gravă şi vor merge la spital cu echipajul TIM (terapie intensivă mobilă). Două mai aşteaptă cu un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi celelalte două merg cu un echipaj SMURD. Au fracturi, plăgi, unul dintre ei având o fractură de bazin destul de importantă”, declara Rodica Maximilian medic al Camerei de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti.