A sărit de la etajul V! Femeia de 42 de ani a murit pe loc

Tragedie petrecută joi dimineaţă, la Piteşti. O femeie, în vârstă de 42 de ani, a murit după ce a sărit de la etajul V. Din primele cercetări pare să fie vorba de sinucidere.

A sărit de la etajul V iar trupul prăbuşita fost văzut de o vecină are a sunat la 112. Femeia, în vârstă de 42 de ani, s-a aruncat de la geamul dormitorului său. Locuia cu tatăl. las scurt timp după ce a avut loc nenorocirea, părintele s-a dus în camera fetei şi a văzut geamul deschis. Când s-a uitat pe fereastră a văzut trupul fiicei sale.

Tatălui victimei i s-a făcut rău când a realizat că fiica lui a murit. Omul a avut nevoie de îngrijiri de la echipajul medical care constatase decesul sinucigaşei. Victima a sărit de la etajul V, cel mai probabil, din cauza unei depresii. Era necăsătorită şi de ceva vrem suferea de afecţiuni psihice.

„Am găsit pacienta decedată, cu multiple fracturi, posibile leziuni interne, prin urmare am solicitat prezenţa poliţiei, a echipei operative. Tatăl victimei ne-a confirmat că se afla sub tratament de la psihiatrie, tratament pe care îl lua inconstant”, declara Lelia Ciobanu, medic la Serviciul de Ambulanţă Argeş.

Trupul neînsufleţit a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru autopsie.