Întâmplare incredibilă în cartierul piteştean Găvana! Un tânăr de 18 ani a încercat să o violeze în spatele blocului, pe o tânără de 29 de ani. A fost reţinut , fiind prins de un cetăţean în timp ce voia să fugă.

A vrut să o violeze în spatele blocului! S-a întâmplat marţi, în cartierul piteştean Găvana. Adolescentul de 18 ani, provine dintr-un centru de copii, unde a fost instituţionalizat până în urmă cu puţin timp, când a devenit major. De atunci trăieşte pe stradă. Marţi, mergea prin cartier când a văzut o tânără sexy îmbrăcată în fustă.  În acel moment, parcă şi-a pierdut minţile. S-a năpustit asupra ei şi a târât-o în iarbă, în spatele blocului. I-a ridicat fusta şi i-a tras de lenjeria intimă, dezbrăcând-o.

S-a lăsat peste a şi a vrut să o violeze. În tot acest timp, fata s-a luptat cu tânărul, lovindu-l şi încercând să scape. A ţipat continuu. La un moment dat, speriat, atacatorul a vrut să fugă. Strigătele victimei au alertat însă, un trecător care a pornit în urmărirea individului. Acesta a fost prins, fiind predat poliţiştilor de la Secţia 2 Piteşti.

Fiind vorba de o tentativă de viol cazul a fost preluat de Biroul de Investigaţii Criminale Piteşti. Tânarul a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări. Comportamentul deplasat al acestuia i-a uimit pe oamenii legii. Se bănuieşte că agresorul nu se află la prima faptă de acest gen, cercetările fiind extinse. A fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de tenmtativă de viol.