După ce a urmărit o maşină de teren în Piteşti, un hoţ voiajor a furat 40.000 lei, folosind o metodă care l-a ajutat să intre în autovehicul cu uşurinţă. În anul 2017 bărbat împreună cu un alt complice au furat tot dintr-o limuzină de lux suma de 100.000 lei. 

Un hoţ voiajor a furat 40.000 lei dintr-o maşină, dosarul fiind preluat de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti. Oamenii legii au întocmit dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, şi au reţinut un bărbat de 49 de ani, din Bucureşti.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 3 februarie a.c., după ce persoana vătămată a coborât din autoturism și s-a îndepărtat de acesta, bărbatul ar fi întredeschis o portieră, pentru ca mașina să nu mai poată fi asigurată. Când şoferul a acţionat de la distanţă închiderea centralizată, portiera cu pricina a rămas deschisă. Profitând de faptul că autoturismul a rămas neasigurat, individul a sustras suma de aproximativ 40.000 de lei din interiorul acestuia.

Pentru administrarea probatoriului, poliţiştii au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Bucureşti, la locuinţa celui în cauză.

După adminstrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteși, poliţiştii au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Ulterior a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Acesta a fost trimis în judecată după ce în anul 2017 dat o spargere de 10.000 lei dintr-o maşină similară cu cea din care a furat la Piteşti.