Update-Reţinut că a abuzat o copilă de 12 ani! Fetiţa are probleme psihice

Update- Joi după-amiază, suspectul a fost dus la instanţă, cu propunerea de arestare preventivă. Judecătoria Curtea de Argeş a admis solicitarea procurorilor. Pe numele bărbatului a fost e emis un mandat pentru 30 de zile.

Un bărbat de 65 de ani, a fost reţinut că a abuzat o copilă de 12 ani ce ar fi putut să-i fie nepoată. Copila suferă de probleme psihice, lucru de care bărbatul a profitat.

Reţinut că a abuzat o copilă de 12 ani! Fetiţa are probleme psihice. Bărbatul în vârstă de 65 de ani, din comuna Valea Danului este acuzat de agresiune sexuală şi violare de domiciliu. Potrivit anchetatorilor, totul s-a întâmplat în ziua sfântului Dumitru, pe 26 octombrie. Bărbatul a mers la locuinţa unui amic, cu mult mai tânăr şi a băut mult cu acesta. În aceeaşi curte locuiau şi fetiţa de 12 ani, cu mama ei, tatăl copilei fiind plecat la muncă, în străinătate. După ce s-a îmbătat, bărbatul a profitat de faptul că fetiţa rămăsese singură în casă. Prietenul de pahar plecase iar mama copilei era la magazin. A intrat peste fată în cameră şi a abuzat-o, dându-i jos pantaloni şi pipăind-o.

După ce şi-a satisfăcut poftele bolnave cu copila ce-i putea fi nepoată, bărbatul a plecat. A fost văzut când ieşea din casă. A fost dat de gol chiar de către victimă, fetiţa povestind cu lux de amănunte cum a fost „atinsă de nenea”. Cel acuzat nu a recunoscut faptele. Fetiţa a fost supusă unui control în urma căreia s-a stabilit că nu a fost violată, aşa cum se credea iniţial. Bărbatul a fost reţinut sub acuzaţia de agresiune sexuală pentru că a atins-o în zonele intime şi violare de domiciliu. Astăzi urmează să fie prezenta Judecătoriei Curtea de Argeş cu propunerea de arestare preventivă.