Oferte de locuri de muncă în Germania pentru românii calificaţi

Au fost lansate noi oferte de locuri de muncă în Germania pentru românii calificaţi. Bavarezii cauză specialişti în diverse domenii. Sunt căutaţi faianţari, tenicieni, instalatori. Numărul de posturi este limitat. Se oferă contracte pe perioadă nedeterminată.

Oferte de locuri de muncă în Germania pentru românii calificaţi lansată de Agenţia Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internaţională Bavaria, ca reprezentant al angajatorilor germani. Cererile au fost plasate în reţeaua EURE S din cadrul Agenţiei Naţionale de Ocuparea Forţei de Muncă. O companie producătoare de macarale, excavatoare şi echipamente de transport vrea să angajeze 1 tehnician electronică – sisteme de comutaţie şi control. Activitatea presupune: – instalarea sistemului electric în macarale şi maşini speciale; – conectarea cablurilor conform planului; – punerea în funcţiune a sistemelor electrice; – asistenţă pentru personalul de testare, în caz de probleme de depanare; – întocmirea rapoartelor de inspectie. Candidatul trebuie să fie calificat ca electrician. Se oferă un salariu minim de 1800 euro brut, pe lună.

Locuri de muncă în Germania sunt pentru 2 faianţari. Cerinţele sunt de cunoaştere a limbii germane şi calificare şi experienţă în domeniu. Se asigură cazare şi maşină de serviciu. Salariul oferit este de aproximativ 2773 euro brut/lună.

Germanii mai caută şi 3 mecanici de instalaţii sanitare, de incălzire şi climatizare. Se cere calificare şi experienţă în domeniu. Angajatorul oferă un minim de 2189 euro brut pe lună. Se asigură sprijin în vederea găsirii unei locuinţe, oferindu-se 1000 de euro pentru cheltuielile de relocare.

Un post de tencuitor calificat este o altă ofertă. Candidatul trebuei să ştie să execute tencuieli de itnerior şi de exterior. Salariul oferit este de minim 1950 euro brut/lun. Contractele în toate ofertele de mai sus sunt pe perioadă nedeterminată. Termenul limită de depunere a CV-urilor este de 16 februarie 2019. mai multe informaţii pot fi obţinute de pe site-ul ANOFM.