Moartă pe listele cu drept de vot, la Piteşti! Defuncta a pierit din 1985

S-a întâmplat la Piteşti! Este înscrisă moartă pe listele cu drept de vot, la Şcoala 10 „Marin Preda”. Cea care a sesizat incidentul este chiar mama defunctei.

Moartă pe listele cu drept de vot de la Şcoala „Marin Preda”, din Piteşti. O femeie s-a dus, duminică, la prânz, să voteze. După ce şi-a exprimat voinţa, femeia fost pusă să semneze pe liste. Atunci, a observat că lângă ea, figurează şi numele fiicei sale, moartă din 1985. Dacă ar fi trăit, fata ar fi avut 23 de ani, numai că micuţa a murit la câteva zile de la naştere.

Imediat cum a văzut, femeia a sunat la 112 şi a sesizat incidentul. Poliţiştii au mers la faţa locului şi au constatat că este adevărat, sesizând, la rândul lor Ministerul Administraţiei şi Internelor, dar şi Biroul Electoral Judeţean Argeş. Curios este faptul că, nu este pentru prima dată când piteşteanca îşi găseşte fiica moartă pe listele electorale. La fiecare dintre alegerile la care femeia a votat, s-a întâmplat acest lucru. De asemenea, de fiecare dată a sesizat autorităţile şi cu toate acestea, de fiecare dată …îi apare fiica moartă pe listele cu drept de vot.