La Prefectura Argeș a avut o întâlnire cu mai mulți primari și reprezentanți ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), referitoare la construcția autostrăzii Sibiu-Pitești. Încep exproprierile în judeţul Argeş pe traseul stabilit de specialişti.  

Încep exproprierile pentru autostrada Sibiu-Pitești! La sediul Instituției Prefectului Argeș, s-a desfășurat o primă ședință organizatorică inițiată de către împuterniciți ai CNAIR, la care au participat reprezentanți ai primăriilor Bascov, Băiculești, Budeasa, Mălureni, Merișani, Curtea de Argeș, respectiv ai OCPI și Direcția Silvică Argeș.

Scopul întâlnirii a fost ca reprezentanţii CNAIR să aducă lămuriri factorilor locali menționați mai sus, în ceea ce urmează să se întreprindă, pentru obținerea tuturor documentelor necesare promovării unei hotărâri de Guvern pentru expropriere, pe coridorul viitoarei autostrăzi Sibiu – Pitești. Au fost discuţii despre intabularea coridorului de expropriere – act obligatoriu necesar la obținerea autorizației de construire, întocmirea documentațiilor cadastrale și emiterea hotărârilor de stabilire a despăgubirilor – necesare pentru ca persoanele expropriate să își poată încasa despăgubirile.

Autostrada va avea o lungime de 122,11 km şi traversează 3 județe: Sibiu, Vâlcea și Argeș.

Autostrada Sibiu – Pitești a fost împărțită în 5 secțiuni, după cum urmează:

Secțiunea 1: Sibiu – Boița, cu o lungime de 14,15 km;

Secțiunea 2: Boița – Cornetu, cu o lungime de 30,35 km;

Secțiunea 3: Cornetu – Tigveni, cu o lungime de 37,40 km;

Secțiunea 4: Tigveni – Curtea de Argeș, cu o lungime de 9,86 km;

Secțiunea 5: Curtea de Argeș – Pitești, cu o lungime de 30,35 km.