Hoţul veteran s-a întors în arest! Are mai multi ani de închisoare decât în libertate

A furat borseta cu bani a unui pensionar şi a ajuns în arest! Hoţul veteran este unul foarte cunoscut de oamenii legii. A fost eliberat recent din penitenciar. Are, până în prezent, mai mulţi ani petrecuţi în închisoare decât în libertate, fiind unul dintre cei mai vechi hoţi din buzunare din Piteşti!

Hoţul veteran se afla în policlinica Spitalului Judeţean, nu că ar fi fost bolnav, ci cu ochii după furat. A observat un pensjonar care aştepta la uşa unui cabinet să intre la consult. Avea o borsetă pusă alături, pe bancă. Profitând de neatenţia proprietarului a furat-o. A dispărut cu actele şi cei 2.200 de lei ai omului.

Imediat după ce au primit reclamaţia, polițiștii Secției 2 Pitești au cerut imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale spitalului. L-au recunoscut imediat pe Valerică Oane, hoţul veteran. Individul este recent eliberat din penitenciar.

La audieri, suspectul a recunoscut imediat fapta. Oamenii legii au recuperat doar borseta şi documentele păgubaşului suma fiind cheltuită de hoţul veteran. Oane Valerică a fost reţinut pe bază de ordonanaţă pentru furt calificat. cercetările continuă, pentru a se stabili dacă a comis şi alte fapte.

Valerică Oane este unul dintre cei mai vechi hoţi din buzunare, din Piteşti. A fost condamnat de mai multe ori, astfel că, a acumulat mai mulţi ani de închisoare decât cei petrecuţi în libertate. Bărbatul nu s-a cuminţit nici în perioada de detenţie. A fost cercetat pentru trafic de droguri în penitenciar. Într-un alt dosar a fost acuzat de sfidarea organelor judiciare, după ce a înjurat un procuror care îl audia .