VIDEO-Gravidă moartă în accident! Alte două femei însărcinate, aflate în pericol

Nenorocire, vineri dimineață, pe DN 7, în comuna Călinești! O gravidă moartă în accident, altele două femei însărcinate, în pericol de moarte. În urma impactului au fost rănite 8 persoane, între acestea și doi copii de 4, respectiv 6 ani.

Accidentul a avut loc pe DN 7, în cursul dimineții. Un șofer de etnie rromă din Târgu Mureș, conducea un Volkswagen. În mașină mai erau un bărbat, trei femei însărcinate și doi copii, de 4 ani și 6 ani, aceștia din urmă ocupând bancheta din spate. Din primele cercetări, șoferul a întors fără să se asigure. A fost izbit, în plin, de un Audi care depășea regulamentar.

Gravidă moartă în urma accidentului cumplit. Mașina în care se aflau femeile însărcinate a fost răsucită pe asfalt și făcută zob. Toți cei din autoturism au fost răniți, în total 7 persoane. Femeile însărcinate au fost cel mai rău, rănite. O tânără gravidă în luna a VIII-a a murit, la fel și bebelușul nenăscut. O altă gravidă se află în stare critică. Aceasta a fost resuscitată și internată la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, din cadrul Spitalului Județean de Urgență Argeș. La spital a ajuns și șoferul din Audi.

Două echipaje SMURD, 4 ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Argeș, o ambulanță de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, și mai multe echipaje de poliție au acționat la locul accidentului. Pe durata intervenției traficul a fost blocat în ambele sensuri.

Foto, Video: ISU Argeș