După un conflict pe care l-au avut, ginerele s-a răzbunat! Bărbatul aflat la volanul maşinii sale a văzut-o pe soacra lui pe stradă, a tras de volan şi a dat peste ea, lovind-o în plin. A fost reţinut pentru tentativă de omor!

Ginerele s-a răzbunat! Şi-a călcat soacra nu maşina, duminică, în jurul prânzului. Bărbatul în vârstă de 30 de ani din Piteşti locuise cu socrii. De câteva zile, el şi soţia s-au mutat, în urma unor conflicte, pe care le avusese cu mama femeii. Duminică, bărbatul se afla al volanul maşinii le strada Prundu Mic, venind din sensul opus,. A ras de volan ajungând pe contrasens şi a dat cu maşina peste soacră. Femeia s-a prăbuşit la pământ. Şoferul a parcat maşina liniştit, a coborât, s-a dus până lângă soacra căzută, i-a zis câteva vorbe de duh. Apoi a plecat cu maşina ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unui imobil din zonă. Femeia în vârstă de 50 de ani a ajuns la spital cu multiple contuzii şi fractură la un genunchi. Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Este acuzat de tentativă de omor.